nieuws

Leasetrein?

Archief

Alle 2.800 Achmea-medewerkers die in een leaseauto rijden, krijgen een NS Business Card. Hiermee kunnen ze op rekening van Achmea reizen met de trein, taxi, treintaxi, OV-fiets en parkeren bij Q-park. Het boeken van een reis gaat via internet of telefoon.

 

Achmea wil met dit initiatief een bijdrage leveren aan een gezonder milieu en stimuleren dat medewerkers waar mogelijk uít de (lease)auto en ín het openbaar vervoer stappen. De NS Business Card combineert leaserijden en openbaar vervoer, zodat files kunnen worden vermeden. De kilometerkosten van de card zijn gelijk aan de variabele kosten van de leaseauto, waardoor de card kostenneutraal kan worden ingevoerd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.