nieuws

Lastenpolis TAF naar Quantum

Archief

Volmachtbedrijf TAF brengt de risico’s voor de eigen Maandlastenbeschermer voortaan onder bij Quantum. De vorige risicodrager Genworth wil zich alleen nog richten hypotheekgerelateerde betalingsbeschermers.

 

Binnenkort komt TAF met een woonlastenpolis waar Genworth het risico voor draagt. Bij Quantum, risicodrager voor de TAF-overlijdensrisicopolis, worden tot 1 augustus aanvragen voor de maandlastenbeschermer geaccepteerd tegen de voorwaarden van Genworth. Volgende week komt TAF met het Zelfstandigenplan, een op ondernemers gerichte betalingsbeschermer. Voor beide lastenverzekeringen geldt een verzekerd bedrag van _ 5.000 per maand; de maximale uitkering per polis is _ 750.000 (was (_ 168.000). Verder is de voorwaarde dat de klant in geval van een uitkering onder medische behandeling moet staan, vervallen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.