nieuws

‘Intermediair moet zijn stem laten horen’

Archief

Scheidend Anva-directeur Stoffel van Almkerk stelt dat verzekeraars nog altijd een dominante rol hebben in de administratieve processen ten opzichte van het intermediair. “Ik begrijp er niets van dat het intermediair niet méér zijn stem laat horen”, aldus Van Almkerk in de Reflector, het ledenblad van de NVA.

‘Intermediair moet zijn stem laten horen’

"Kijk maar naar de inrichting van het huidige Meetingpoint. Bedoeld als instrument voor verregaande ketenintegratie, hebben ook nu de verzekeraars met hun extranetten de regie in handen en stellen ze nog steeds hun eigen commerciële belang voorop. Het intermediair moet dit niet accepteren en keihard GIM-functionaliteit eisen", betoogt Van Almkerk. "Ze zijn het belangrijkste distributiekanaal van de verzekeraars, dus ze kunnen voorwaarden aan de samenwerking stellen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.