nieuws

Inkomende milieuschade ook verzekerbaar

Archief

De Nederlandse Milieupool (NMP) heeft een dekking ontwikkeld voor ‘inkomende milieuschade’: schade die ontstaat als bij een calamiteit gevaarlijke stoffen verspreid raken in de omgeving en door anderen dan de vervuiler moeten worden opgeruimd.

Inkomende milieuschade ook verzekerbaar

De NMP stelt zich ten doel de kennis van milieuschade voor de verzekeringsmarkt toegankelijk te maken en deze te vertalen in verzekeringsconcepten die door de twintig aangesloten verzekeringsmaatschappijen aan hun (bedrijfsmatige) relaties kunnen worden aangeboden. Dat geldt nu dus ook voor de dekking voor inkomende milieuschade.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.