nieuws

Independer wijzigt organisatie

Archief

Independer heeft de organisatiestructuur van het onderdeel Financieel Advies gewijzigd en onderverdeeld in de onderdelen Auto, Bancair, Leven en BZR (Brand, Reis en Zorg). Ruud Martens wordt de nieuwe directeur van Independer Financieel Advies.

Independer wijzigt organisatie

Martens is daarmee verantwoordelijk voor de commerciële en financiële resultaten van alle onderdelen. Edmond Hilhorst blijft eindverantwoordelijk en richt zich op het streven van Independer naar verdere transparantie en "daadwerkelijk klantgedreven advies". Christian Bouter geeft leiding aan het onderdeel Bancair (hypotheek, sparen en lenen). Elsemiek Meijs geeft leiding aan het onderdeel Leven. De functies voor Auto en BZR zijn vacant.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.