nieuws

Independer sleutelt aan adviestak

Archief

Internetvergelijker en -tussenpersoon Independer heeft de organisatiestructuur van het onderdeel Financieel Advies aangepast. Er zijn vier nieuwe onderdelen opgezet: Auto, Bancair, Leven en BZR. Dat laatste staat voor Brand, Zorg en Reis.

 

Ruud Martens wordt directeur van Independer Financieel Advies en wordt verantwoordelijk voor de commerciële en financiële resultaten van alle vier de onderdelen. Christian Bouter gaat leiding geven aan het onderdeel Bancair, bestaande uit hypotheken, sparen en lenen. Elsemiek Meijs leidt het onderdeel Leven. Voor Auto en BZR worden managers gezocht.

 

  &nbspEdmond Hilhorst blijft eindverantwoordelijk en zal zich richten op het streven van Independer naar "verdere transparantie en daadwerkelijk klantgedreven advies". Diederik de Groot van Embden, samen met Hilhorst oprichter van Independer in 1999, is verantwoordelijk voor Independer Gezondheidszorg.

 

Bezoekers

Independer claimt over afgelopen jaar meer dan zes miljoen bezoekers te hebben gehad op de website. Toen die voor het eerst ‘live’ ging acht jaar geleden, waren dat er 400.000. Met de opzet van de vier nieuwe onderdelen verwacht Independer de verdere groei op te kunnen vangen.

 

  &nbspOp dit moment werken 230 mensen bij Independer, waarvan 130 binnen Financieel Advies en de overige honderd bij Independer Gezondheidszorg in Den Haag. Independer biedt daar eerstelijns gezondheidszorg aan in zes gezondheidscentra.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.