nieuws

HypotheekCompany opent forum beloning

Archief

Franchiseketen HypotheekCompany heeft de site www.nationaalbeloningsdebat.nl geopend. Die moet een platform worden waar consument en adviseur met elkaar over beloningstransparantie kunnen discussiëren.

Directeur Christian Dijkhof noemt het een site met een ideëel doel. "'We willen laten zien dat het merendeel van de adviseurs integer is en met liefde voor het vak klanten oprecht en met openheid van zaken adviseert. Op de website kan de consument meer inzicht krijgen in de werkzaamheden van de adviseur en de beloning die hier tegenover staat. De website geeft ruimte om hierover te discussiëren."
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.