nieuws

Geldprijs van Hypotheeklead

Archief

Blij verrast is mevrouw Van der Venne met de 6.500,- euro die zij ontving uit handen van Ralph van Dam van Hypotheeklead. Zij viel in de prijzen omdat zij tijdens de najaarscampagne van Hypotheeklead reageerde op de actie: win een jaar lang gratis wonen . Deze actie van Hypotheeklead had als doel zoveel mogelijk consumenten […]

Blij verrast is mevrouw Van der Venne met de 6.500,- euro die zij ontving uit handen van Ralph van Dam van Hypotheeklead. Zij viel in de prijzen omdat zij tijdens de najaarscampagne van Hypotheeklead reageerde op de actie: win een jaar lang gratis wonen . Deze actie van Hypotheeklead had als doel zoveel mogelijk consumenten die een hypotheekadviesgesprek wilden in contact te brengen met een erkend hypotheekadviseur bij hun in de buurt. Ralph van Dam (l), directeur van Hypotheeklead, overhandigt samen met Peter Seegers van NHG Toekomstplanning de waardecheque aan Annemiek van der Venne uit Roermond

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.