nieuws

Geen afsluitprovisie meer bij Akkermans

Archief

De leden van Akkermans & Partners Pensioen Netwerken stappen met ingang van 1 juli volledig af van beloning op basis van afsluitprovisie. Zij kunnen vanaf dan kiezen voor doorlopende provisie of een uurtarief.

Akkermans claimt daarmee "de eerste grote pensioenclub"  te zijn die alleen nog doorloopprovisie wil ontvangen. Leden kunnen aanvullend op de provisie, indien noodzakelijk, nog ervoor kiezen om een extra declaratie bij de klant neer te leggen op basis van een uurtarief. De overstap geldt voor alle 135 intermediairbedrijven die zijn aangesloten bij een van de Akkermans & Partners-concepten én voor de 300 aangesloten accountantsbedrijven. De nieuwe beloningsregels gelden ook voor de samenwerkingsverbanden met DIN Zakelijk en inkooporganisatie Icoa.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.