nieuws

GAB projectexpert nieuwe centrale op Maasvlakte

Archief

GAB Robins Takkenberg wordt de projectexpert voor de bouw van een nieuwe electriciteitscentrale door energieleverancier E-on op de Maasvlakte, de Maasvlakte Power Plant 3, een geavanceerde steenkolencentrale.

GAB projectexpert nieuwe centrale op Maasvlakte

Eventuele schadeclaims zullen vanuit het Rotterdamse kantoor van GAB Robins onder leiding van Gerard Eliasar worden behandeld. In Nederland is de bouw van deze centrale, waarvan de kosten worden begroot op circa € 1,2 mld,  de eerste van deze omvang sinds in 1994 de laatste uitbreiding van de Hemwegcentrale in Amsterdam werd voltooid. De ervaring die GAB Robins heeft opgedaan bij dat nieuwbouwproject was een belangrijke factor bij de nominatie van het bedrijf voor het project van E-on. De oplevering van de installatie staat gepland voor 2012.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.