nieuws

Friese (ex-Aegon) wordt opvolger Wijngaarden bij NN

Archief

ING heeft Lard Friese per 1 september benoemd tot directievoorzitter van Nationale-Nederlanden en voorzitter van de intermediaire divisie van ING. Hij volgt in die functies Ludo Wijngaarden op, die eind juli vertrekt.

Friese (ex-Aegon) wordt opvolger Wijngaarden bij NN

Friese (45) is nu topman van Ceska pojistovna, de grootste verzekeraar van Tsjechië (50% Generali). "Hij heeft een brede achtergrond in de Nederlandse en internationale verzekeringsmarkt en heeft bewezen grote organisaties in complexe omstandigheden te kunnen leiden", zo motiveert ING de keuze voor Friese, die tot 2003 vijftien jaar lang in diverse functies voor Aegon actief was.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.