nieuws

Europeesche past recreatiehuisverzekering aan

Archief

Europeesche heeft de voorwaarden van de recreatiewoningverzekering aangepast. De verzekerde bedragen voor vakantiehuisjes zijn verhoogd, terwijl de premie is verlaagd en de inboedeldekking is uitgebreid met kleding en andere roerende zaken.

Europeesche past recreatiehuisverzekering aan

Het merendeel van de nieuw verkochte vakantiewoningen en chalets in Nederland wordt tegenwoordig van kunststof vervaardigd. Die ontwikkeling heeft voor een verhoging in de huizenprijzen gezorgd. Reden voor de Europeesche om de verzekerde bedragen op te trekken. Er zijn 375.000 huishoudens in het bezit van een tweede woning, waarvan 75% in Nederland staat en 25% in het buitenland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.