nieuws

DIN komt met Zakelijkzeker.nl

Archief

DIN, dienstverlener voor assurantiekantoren, introduceert een webportaal voor de zakelijke markt: www.zakelijkzeker.nl.

Het webportaal richt zich op schadeverzekeringen voor werknemers, zzp'ers en het midden- en kleinbedrijf. DIN Zakelijk belooft maatwerk waar ondernemers kunnen kiezen voor een schadetotaalpakket dat past bij hun eigen profiel. Zo wordt onderscheid gemaakt tussen mensen die met hun handen werken, zoals loodgieters, en mensen die actief zijn in de dienstverlening. Een bezoeker van het webportaal kan ook zelf een keuze maken uit verzekeringen. Verder biedt Zakelijkzeker.nl een aparte optie waarmee speciale risico's verzekerd kunnen worden. Voor dit laatste tekent Klap-Des Bouvrie & Bredius. Intrasurance verzorgt de backoffice.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.