nieuws

DIN komt met Zakelijkzeker.nl

Archief

DIN, dienstverlener voor assurantiebedrijven, introduceert een webportaal voor de zakelijke markt: www.zakelijkzeker.nl.

 

Het webportaal richt zich op schadeverzekeringen voor werknemers, zzp’ers en het midden- en kleinbedrijf. DIN Zakelijk belooft maatwerk; ondernemers kunnen kiezen voor een schadetotaalpakket dat past bij hun eigen profiel. Zo wordt onderscheid gemaakt tussen mensen die met de handen werken, zoals loodgieters, en mensen die actief zijn in de dienstverlening.

 

  &nbspEen bezoeker van het webportaal kan ook zelf een keuze maken uit verzekeringen. Verder biedt Zakelijkzeker.nl een optie voor het verzekeren van speciale risico’s. Voor dit laatste tekent Klap-Des Bouvrie & Bredius. Intrasurance verzorgt de backoffice voor Zakelijkzeker.nl. Leden van DIN Zakelijk kunnen het portaal eenvoudig op de eigen website plaatsen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.