nieuws

Delta Lloyd stapt in franchiseketen Hypodomus

Archief

In Rotterdam heeft de makelaars- en hypotheekketen Hypodomus de eerste vestiging geopend. Het concept is een initiatief van voormalig Hypotheker-marketingmanager Kees van de Kerk en Robert van der Werf (voorheen onder meer medeaandeelhouder in de Pensioendesk). Delta Lloyd heeft een minderheidsbelang.

Delta Lloyd stapt in franchiseketen Hypodomus

Hypodomus biedt makelaarsdiensten tegen een vaste prijs vanaf € 995; voor hypotheken doet de keten alleen zaken met Delta Lloyd, met wie de Diamanthypotheek is ontwikkeld. "De tijd van het onafhankelijke hypotheekadvies is voorbij:", zegt Van de Kerk. "Je moet tegenwoordig concurreren op de kwaliteit van het product." De adviseur wordt overigens op provisiebasis beloond. "Het is nog te vroeg voor fee-advies." Volgende maand wordt een vestiging in Den Bosch geopend, al is Hypodomus daar in een tijdelijk onderkomen al actief.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.