nieuws

Delta Lloyd rolt Direct Schadeherstel breed uit

Archief

Na een uitgebreide proefperiode die al in 2006 van start ging, heeft Delta Lloyd besloten Direct Schadeherstel (schadevergoeding in natura) nu voor alle intermediairs toegankelijk te maken en voor alle soorten schadeherstel.

"Wij hebben hiervoor recentelijk een contract gesloten met CED Nomex, dat alle werkzaamheden rondom het herstel van de schade coördineert en samenwerkt met een uitgebreide groep gekwalificeerde herstelpartners. Delta Lloyd heeft online inzage in de status van de schade. En dat is nieuw", aldus de woordvoerder. Nadat een klant schade heeft gemeld bij zijn assurantieadviseur, neemt die contact op met Delta Lloyd. Er wordt dan direct gestart met het herstel. De financiële afhandeling vindt rechtstreeks plaats met de schadeherstelbedrijven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.