nieuws

December 2009 deadline voor PE

Archief

Houders van een WFT-diploma moeten vóór 1 december 2009 het PE-programma 2008-2009 hebben doorlopen, anders vervalt dit diploma.

 

De ministerie van Financiën heeft per 1 juni de nieuwe regeling Permanente Educatie (PE) vastgesteld en tevens de nieuwe toetstermen voor WFT-examens openbaar gemaakt. Financieel adviseurs kunnen een PE-toets afleggen bij een erkend WFT-exameninstituut of het PE-onderwijsprogramma volgen bij een instelling op dit gebied. Succes leidt in beide gevallen tot een nieuw PE-certificaat.

 

  &nbspDe minister heeft tevens de nieuwe voorwaarden bekendgemaakt waaraan PE-instituten moeten voldoen. Deze hebben met name betrekking op de kwaliteit van het instituut en het aan te bieden programma. Namens de minister beslist het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) over de aanvraag tot erkenning als PE-instituut.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.