nieuws

Croes (Yarden) gaat laatste postkantoren ten grave dragen

Archief

Hans Croes vertrekt per 1 juli als directeur Verzekeringen bij Yarden. Hij wordt opgevolgd door Jan Willem van Holst. Croes treedt op 1 augustus in dienst als algemeen directeur bij Postkantoren BV.

 

Deze joint venture van TNT Post en ING-dochter Postbank wordt afgebouwd: beide organisaties gaan eigen verkooppunten voor post- en bankzaken inrichten. "Die klus duurt vier jaar. Zoiets heb ik nog niet eerder gedaan; het is een complex project. Dit aanbod kwam langs op een gunstig moment: bij Yarden heb ik mijn doelstellingen inmiddels bereikt."

 

  &nbspCroes (51), voorheen ook werkzaam geweest bij onder meer AXA, is sinds eind 2004 directeur bij de uitvaartorganisatie. Van Holst (44) maakte als directeur Financiën en Informatiemanagement al deel uit van het Yarden-directieteam. Verdere omzetgroei en het verbeteren van de klanttevredenheid zijn de speerpunten waar hij mee aan de slag gaat.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.