nieuws

Claimsmodule e-ABS lijkt te voldoen

Archief

De eind maart opgeleverde claimsmodule binnen het elektronisch Assurantie Beurs Systeem (e-ABS) lijkt zich tot tevredenheid te ontwikkelen. Dat zei Theo van Endhoven, manager van e-ABS, tijdens de algemene ledenvergadering van de VNAB.

Sinds het in gebruik nemen van de claimsmodule zijn een kleine 12.000 dossiers in het systeem ingevoerd en door betrokkenen online te raadplegen. Volgens Van Endhoven wordt in het tweede kwartaal van 2009 de module Placing in gebruik genomen, waardoor de risico's online ter tekening kunnen worden aangeboden. In het derde kwartaal van volgend jaar staat de implementatie van de module Clearing op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.