nieuws

Avéro Achmea stopt met lijfrenteverkoop

Archief

Vanwege de teruglopende lijfrentemarkt en de komst van banksparen is Avéro Achmea gestopt met het verkopen van lijfrenteverzekeringen. De maatschappij gaat zich in Leven concentreren op pensioen- en hypotheekgerelateerde producten.

De assortimentswijziging is onderdeel van een Avéro-breed transitieprogramma. "Wij gaan ons enerzijds richten op de overlijdensrisicoverzekering en spaar- en beleggingsverzekeringen en anderzijds op semi-collectieve pensioenverzekeringen en voorzieningen voor de dga en andere ondernemers, zegt Arno van den Bergh, die het programma in het levenbedrijf begeleidt. Het Direct Ingaand Pensioen wordt nog wel aangeboden aan bestaande klanten met een expirerende pensioenverzekering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.