nieuws

Autopremies afgelopen jaar 19% gedaald

Archief

Independer heeft berekend dat een autoverzekering ten opzichte van een jaar geleden gemiddeld 19% goedkoper is geworden. De vergelijkingssite schrijft de premieverlagingen onder meer toe aan de toetreding van nieuwe marktpartijen, zoals Allsecur; ook gevestigde partijen als Ohra, Budgio en Klaverblad hebben de premies inmiddels verlaagd.

Autopremies afgelopen jaar 19% gedaald

De index die Independer toepast is gebaseerd op de vergelijkingen die de bezoekers van de site maken tussen ruim negentig autoverzekeringen. Het afgelopen jaar kon zo'n 77% van de bezoekers besparen op de premie voor de autoverzekering. De gemiddelde besparing bedroeg ruim € 170 per jaar. Sinds augustus 2006, de start van de index, zijn de premies voor autoverzekeringen met ruim 30% gedaald.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.