nieuws

AFM-dwangsom voor achttien tussenpersonen

Archief

De Autoriteit Financiële Markten heeft achttien financiële dienstverleners een last onder dwangsom opgelegd.

 

"Alle achtduizend leden van de Stichting Financiële Dienstverlening zijn nu gecontroleerd", zegt Martijn Pols van de AFM.

 

De achttien nu opgelegde dwangsommen zijn volgens Pols voor de laatste kantoren die nog in een verleningsprocedure zaten. Zij hebben geen self-assessment ingevuld en niet op verzoeken om meer informatie gereageerd.

 

  &nbspOnder de bestrafte bedrijven zijn in elk geval de assurantiekantoren Riet Sparreboom (Amsterdam), Beeckesteyn Advies (Arnhem), Winkens Assurantiën (Brunssum), Assurantie Interplus (Den Haag), Notermans (Elsloo), Frans Boomkamp (Enschede), Bert Korevaar Advies (Gouda), Epema Assurantiën (Leeuwarden), Internet Verzekeringen (Meppel), Wibier (Nederweert) en Hypotheekraadgever (Zeewolde). Verder staan Vrijhuizenmarkt (Dordrecht), Remax Financiële Diensten (Haaksbergen), Mosae Trajectum Participaties (Maastricht), Rama Makelaardij (Utrecht), Benifit Upgrade (Amsterdam) en Joop de Lange Beheer (Heerde) op de lijst.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.