nieuws

Aegon Nederland gaat aan nieuw groeiplan werken

Archief

Aegon heeft aan analisten en persvertegenwoordigers ambitieuze doelstellingen bekendgemaakt. De nieuwe groeistrategie van het concern is voor Nederland echter nog niet ingevuld.

 

Dat plan moet Marco Keim, die deze maand startte als directievoorzitter Aegon Nederland, in november af hebben. Het nieuwe strategische plan van Aegon bevat weinig aandacht voor het Nederlandse bedrijf. Alleen onder het hoofdstuk ‘verbetering van groei en rendement van bestaande activiteiten’ valt te lezen dat Aegon een plan gaat ontwikkelen "om in Nederland winstgevend groei te bevorderen". Zo moet de waarde van de nieuwe productie hier in drie jaar tijd met 60% worden verbeterd.

 

  &nbspDe nieuwe Aegon-topman Alexander Wynaendts meldt verder wereldwijd kapitaal vooral te gaan inzetten waar het perspectief op groei en rendement het grootst is. Om kapitaal vrij te maken worden "activiteiten die onvoldoende presteren" verkocht.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.