nieuws

Aegon: 2 jaar vast 0,75% omhoog

Archief

Stijgingen van de hypotheekrente met meer dan 0,30% komen niet vaak voor, maar deze week zijn verhogingen van 0,50% en zelfs meer aangekondigd. Aegon spant voorlopig de kroon: 2 jaar rentevast wordt met ingang van 12 juni 0,75% duurder.

De rentes met een rentevastperiode van 5 tot en met 7 jaar stijgen bij Aegon met 0,4%; '10 jaar' gaat met 0,2% omhoog en voor de rentevastperiodes van 11 tot en met 30 jaar bedraagt de stijging 0,1%. Eerder deze week werd door andere hypotheekaanbieders de aankondiging van een renteverhoging door de Europese Centrale Bank aangevoerd als reden voor de ongewone stijgingspercentages.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.