nieuws

Acties Goudse en Europeesche voor motorrijders

Archief

De start van de meteorologische zomer inspireert verzekeraars om iets extra’s te doen voor motorrijders. De Europeesche heeft de motorverzekering uitgebreid en van een kortingsregeling voorzien en De Goudse pakt uit met een kortingsactie voor toerrijders.

Acties Goudse en Europeesche voor motorrijders

De motorverzekering van de Europeesche is uitgebreid met het Motor Bonusplan, waarmee de opgebouwde schadevrije jaren van de autoverzekering  gebruikt kunnen worden voor een hogere startkorting. Voor kopers van tweedehands motoren is een aankoopgarantie van drie jaar ontwikkeld. Toerrijders die niet meer dan 5.000 kilometer per jaar rijden, ouder zijn dan 25 jaar en voor 1 juli een motorverzekering bij De Goudse sluiten, krijgen 10% premiekorting. Jongere rijders krijgen 5% korting.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.