nieuws

Achmea realiseert ‘groene campus’ in Apeldoorn

Archief

Achmea en de gemeente Apeldoorn hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend over de nieuwe huisvesting van het concern aan de Laan van Malkenschoten, die in 2012 klaar moet zijn en dan plaats biedt aan 4.800 medewerkers.

Achmea realiseert ‘groene campus’ in Apeldoorn

Achmea bouwt aan een complex in de vorm van een campus. Daarbij is het uitgangspunt dat de kantoren omgeven worden door veel groen.  In het huisvestingsbeleid van Achmea wordt ernaar gestreefd om naast een bestuurscentrum in Zeist landelijk te komen tot acht kernlocaties, waarbij op elke locatie meer dan 1.000 medewerkers komen te werken. Het gebouw van Achmea aan de Apeldoornse Prins Willem Alexanderlaan is inmiddels verkocht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.