nieuws

Achmea combineert leaseauto met trein

Archief

Alle 2.800 Achmea-medewerkers die in een leaseauto rijden, krijgen een NS Business Card. Hiermee kan men op rekening van Achmea reizen met trein, taxi, treintaxi, OV-fiets en parkeren bij Q-park. Het boeken van de reis gaat via internet of telefoon.

Achmea combineert leaseauto met trein

Achmea wil met dit initiatief een bijdrage leveren aan een gezonder milieu en stimuleren dat medewerkers waar mogelijk uít de (lease)auto en ín het openbaar vervoer stappen. De NS Business Card combineert leaserijden en openbaar vervoer, zodat files kunnen worden vermeden. De kilometerkosten van de card zijn gelijk aan de variabele kosten van de leaseauto, waardoor de card kostenneutraal kan worden ingevoerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.