nieuws

Zwolsche zet Oriënt Express in

Archief

Zwolsche Algemeene heeft de direct ingaande lijfrente, Dynamisch Lijfrente Plan, aangepast. Voor de promotie worden reizen met de Oriënt Express ingezet.

Nieuwe aan de beleggingslijfrente is dat deze gecombineerd kan worden met een garantierente. Anderzijds zijn de beleggingsmogelijkheden uitgebreid met nieuwe fondsen van dochter Holland Beleggingsgroep. Uitbreiding geldt tevens voor de mogelijkheden van de nabestaandendekking en de mogelijkheid van een hoog/laag-constructie. Voor het intermediair is offertesoftware gemaakt, terwijl de provisiestructuur flexibeler is gemaakt. Medio 1999 werd het Dynamisch Lijfrente Plan geïntroduceerd met een standaardprovisie van 1,5% van de koopsom.
Om de verkoop nog verder te stimuleren geeft Zwolsche Algemeene drie treinreizen weg (Oriënt Express) naar Venetië, Florence en Rome. De tussenpersoon die in totaal het meeste kapitaal sluit, wint een reis (voor twee personen), twee anderen worden uitgeloot.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.