nieuws

Zwolsche voert actie voor bedrijfsschadepolis

Archief

Zwolsche Algemeene heeft de maand april uitverkoren tot actiemaand voor de (brand)bedrijfsschadeverzekering. In samenwerking met het intermediair wil de Allianz-dochter haar nieuwe productie verdubbelen.

Uit onderzoek naar onder meer de gevolgen van de ramp met de vuurwerkfabriek in Enschede is gebleken dat tweederde van de bedrijven in ons land niet is verzekerd voor bedrijfsschade, aldus Zwolsche Algemeene.
Om de verzekeringsdichtheid van dit product te vergroten, houdt de maatschappij in april een cross-sellingactie voor haar Verzekeringspakket Bedrijven in samenwerking met het intermediair. Daartoe zijn bijna 1.700 assurantietussenpersonen aangeschreven. Bedrijven die een bedrijfsschadepolis sluiten, krijgen een (kleine) brandblusser cadeau. “Doelstelling van de maatschappij is om het productieniveau van vorig jaar te verdubbelen. Hoeveel dat is, kan ik niet zeggen”, aldus productmanager Remco Overbeek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.