nieuws

Zwitserleven over grens ¦ 2 mld premie

Archief

Het honderdjarige Zwitserleven heeft vorig jaar de grens van twee miljard gulden aan brutopremie-inkomsten gepasseerd.

De premie-omzet kwam uit op f 2.012 (1.666) mln, en is daarmee met 20,8% gestegen. De nettowinst schoot in relatieve termen nog harder omhoog, van f 22,6 mln naar f 39 mln. Overigens komt de levensverzekeraar later dit jaar nog met een jaarverslag over boekjaar 2000.
Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Zwitserleven in ons land – met een natte vinger bepaald op 30 mei – adverteerde de levensverzekeraar paginagroot in landelijke dagbladen. Kinderen die op ‘jubileumdag’ 30 mei zijn geboren, kunnen f 500 cadeau krijgen. Bij aanmelding in Amstelveen stort Zwitserleven de gift op de LuierRekening, oftewel de Swiss Life Selection Belegrekening. Drieduizend tussenpersonen ontvingen op 30 mei een jubileumdoos. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.