nieuws

Zwitserleven komt met BeterWonen Hypotheek

Archief

Bij de onlangs gelanceerde BeterWonen Hypotheek van Zwitserleven wordt het eigen vermogen voor 140% meegeteld bij de bepaling van het hypotheekbedrag.

Met de BeterWonen Hypotheek wil Zwitserleven klanten met een eigen vermogen meer hypotheekruimte aanbieden. Het eigen vermogen telt voor 140% mee in de berekening van het leenbedrag. Het intermediair ontvangt tot eind dit jaar een bonusprovisie van 0,25%.
Bij de aflossingsvrije BeterWonen Hypotheek wordt het eigen vermogen belegd op een Swiss Life Selection BelegRekening (zeven fondsen van Swiss Life en twee van Insinger de Beaufort). Een gedeelte daarvan wordt weer op een tweede BelegRekening gestort; van deze rekening wordt maandelijks een bedrag opgenomen om de woonlasten te verlagen. Voor het opbouwen van vermogen kan overigens ook worden gekozen voor andere spaarproducten van Zwitserleven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.