nieuws

Zwitserleven dankt adviseurs

Archief

Zwitserleven heeft tussenpersonen die al jarenlang aanbrenger zijn van nieuwe polissen, speciaal bedankt. Zij mochten de Nederlandse première van de nieuwe James Bond-film bijwonen.

In totaal werden 150 tussenpersonen, die vijf jaar lang of een veelvoud daarvan zaken doen met Zwitserleven, uitgenodigd voor het bekijken van ‘Casino Royale’. Uiteindelijk gingen 75 jubilarissen over een rode loper naar binnen. Voor drie tussenpersonen was er speciale aandacht: zij werken al vijftig jaar samen met de pensioenverzekeraar. Het gaat om de kantoren VanKlaverenStigter (Spijkenisse), Brouwers Assurantiën (Rijen) en Van Lanschot Assurantiën (Den Bosch).
van links naar rechts omringd door de jubilarissen Jeroen van Klaveren (VanKlaverenStigter), Stijn Brouwers (Brouwers Assurantiën) en Jacques van Genuchten (Van Lanschot Assurantiën).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.