nieuws

Zwitserleven biedt abonnement op Wildbaan

Archief

Tussenpersonen kunnen via Zwitserleven tegen gereduceerd tarief abonnee worden van de helpdesk van De Wildbaan Groep.

Op werkdagen (tussen 09.00-17.00 uur) kunnen abonnees onbeperkt vragen stellen aan diverse onafhankelijke deskundigen op vakgebieden als accountancy, actuariaat, pensioen, hypotheken, notariaat, employee-benefits, sociale verzekeringen en vermogensbeheer. Vragen over Zwitserleven-producten worden beantwoord door de fiscaal-juridische desk van Zwitserleven (FiZie).
Een klein kantoor (1-5 medewerkers) betaalt per maand f 150 voor de Zwitserleven Financial Planning Expertlijn. Tot 1 augustus kan een proefabonnement worden genomen voor f 75. De verbinding met de helpdesk wordt gelegd via de Zwitserleven Expertlijn, tel. 020-347.88.99.
Amev
Naast de telefonische helpdesk bestaat het ‘kenniscircuit’ van Wildbaan uit een nieuwsbrief per fax (F-mail) en een kennisbank. Voor afname van het complete pakket heeft Wildbaan een overeenkomst met Amev, dat de diensten aanbiedt in het kader van het Superion-programma.
Ivo Valkenburg (links) toost op de samenwerking tussen zijn Wildbaan en het Zwitserleven van Petra van den Berg en Mischa Schrijver (rechts).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.