nieuws

Zwitserleven betaalt taxatie voor hypotheek

Archief

Voor alle hypotheken die vóór 1 april passeren, betaalt Zwitserleven de taxatiekosten. De verzekeraar werkt daarvoor samen met Taxateek (Alkmaar), die de taxaties uitvoert. De klant heeft de mogelijkheid een hypotheek aan te vragen op basis van een getekende inkomensverklaring en een geldig taxatierapport. 

Zwitserleven verlaagt vandaag ook de tarieven voor Hypotheek van Betere Huize (10, 12, 15, 20 en 30 jaar), de VermogensOpbouw- en de BeterWonen Hypotheek (beide 10, 15 en 20 jaar) met 0,1%.                                                                

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.