nieuws

Zürich Leven sponsort paardenpolosport

Archief

Zürich Leven is een van de sponsors geworden van het Polo Team ‘Holland’, een jonge organisatie die ook op internationaal niveau de paardenpolosport beoefent. De maatschappij wil met deze sponsoring relatiemarketing gaan bedrijven. Voor dit jaar staan een aantal exclusieve evenementen op het programma waarvoor Zürich Leven haar relaties zal uitnodigen.

Op de foto, na ondertekening van het contract, vlnr staande: mr L.P.A. Brouns en H.C. van Druten van Polo Team ‘Holland’, en te paard: drs J.A. Pennink en E.J.W. Marks, algemeen directeur resp. hoofd verkoop van Zürich Leven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.