nieuws

Zurich lanceert nieuwe risicodrager voor bedrijven

Archief

Zurich Financial Services Group (Zurich) heeft vandaag aangekondigd dat zijn Ierse dochter Zurich Insurance Ireland Limited (ZIIL), voorheen Eagle Star Insurance Company (Ireland) Ltd., de risicodrager in de Europese Unie wordt voor wereldwijde grootzakelijke risico’s. 

De eerste stap op weg naar een netwerk van filialen is de opening vandaag van een kantoor in Londen, die als risicodrager geldt voor alle niet-Britse risico’s van Britse bedrijven. De Ierse maatschappij werkt onder de Europese richtlijn voor schadeverzekeringen.  Deze nieuwe structuur past in de nieuwe strategie van Zurich om een meer effectieve organisatie te creëren door het opzetten van centraal gecoördineerd management. ZIIL is gespecialiseerd in de verzekering van grensoverschrijdende risico’s en aanverwante diensten voor Europese bedrijven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.