nieuws

Zurich

Archief

Zurich Schade heeft een kleine portefeuille overgedragen aan De Amersfoortse. Het gaat om ongevallen-overlijdensverzekeringen, die door Turien & Co zijn gesloten als gevolmachtigde van Zurichs fusiepartner Alpina. Het betreft minder dan 350 polissen.

Monuta/Boogaard
Monuta heeft een volmacht verstrekt aan Kennemer Assuradeuren, onderdeel van Boogaard Assurantiën (Haarlem). Monuta’s uitvaartpolis wordt onderdeel van het Privé Pakket van AXA, dat Kennemer aan particuliere klanten biedt. Verder heeft Kennemer volmachten van Fortis ASR, HDI, Generali, Delta Lloyd, NN, Reaal en DAS.
Fondsen Achmea
Achmea heeft een speciale website geopend met informatie over de beleggingsfondsen van Achmea en de labels Avéro, Levob, Centraal Beheer en FBTO. Op de site (www.achmeabeleggingsfondsen.nl) zijn het koersverloop, de prospectus en de financiële bijsluiter te vinden. Er is voor ruim _ 2 mld belegd in de fondsen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.