nieuws

Zorgsite VGZ

Archief

VGZ heeft behalve de verzekeringssite www.vgz.nl ook een medische site: www.gezondvgz.nl.

De zorgsite van VGZ is een gezamenlijk initiatief met zorgverzekeraar CZ die op www.medicinfo.nl dezelfde informatie biedt (zie AM 19, pag. 43). Er wordt informatie geboden over gezondheid, lifestyle, specifieke informatie per levenscyclus en er is een medisch-ABC.
Verzekerden van VGZ en CZ kunnen ook bellen met medische vragen. Beide hebben eind oktober als proef een telefoonnummer geopend (VGZ 0900-439.66.38.49 en CZ 0900-1429). VGZ heeft het nummer uitsluitend bekend gemaakt aan verzekerden in Tilburg en gaat dit nu vanwege het succes uitbreiden naar andere verzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.