nieuws

Zorgproef

Archief

Minister Borst laat in de regio’s Gorinchem en Zaanstreek-Waterland experimenteren met het wegvallen van het schot tussen awbz- en ziekenfondsdekking. Anders dan in dagbladen is gesuggereerd, gaat het uitsluitend om intramurale zorg.

Achmea-vervoer
Achmea heeft per 1 juli voor het taxi-ziekenververvoer contracten met Zivo Trans (noorden en midden van het land) en Bornkamp (zuiden). Nu zijn er diverse contracten. De contracten gelden voor fondsverzekerden, voor particuliere verzekerden worden zulke contracten overwogen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.