nieuws

Zorginstellingen VS promoten noodzaak zorgpolis via bioscoop

Archief

In de ogen van de AAHP, de overkoepelende organisatie van zorginstellingen in de Verenigde Staten, is het grote aantal Amerikanen dat niet verzekerd is tegen medische kosten het grootste zorg- én sociale probleem van het land

Naar schatting van het Amerikaanse Centraal Bureau voor de Statistiek hadden vorig jaar 41 miljoen Amerikanen geen ziektekostenverzekering en dat aantal neemt nog steeds toe met ongeveer 4.750 per dag. Dit is voor de branchevereniging het sein geweest om een grootschalige promotiecampagne te starten in bioscopen, waarin de bevolking wordt gewezen op de noodzaak van een adequate ziektekostenverzekering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.