nieuws

ZN tevreden over invoering zorgstelsel

Archief

Volgens een woordvoerder van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) is de overstap naar het nieuwe zorgstelsel tot nu toe redelijk verlopen, zeker gezien het feit dat ongeveer een kwart van de bevolking van zorgverzekeraar is gewisseld

“Natuurlijk zijn er hier en daar invoeringsproblemen, zoals dubbel betaalde premies, verzekeraars die niet goed bereikbaar zijn wegens overbelasting en polissen die nog niet ontvangen zijn. Het belangrijkste is echter dat iedereen verzekerd is. We verwachten dat alle problemen de komende weken worden opgelost.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.