nieuws

ZN en SVB

Archief

ZN en SVB

Zorgverzekeraars Nederland heeft voor de aangesloten ziekenfondsen afspraken gemaakt met de Sociale Verzekeringsbank over gegevensuitwisseling via het systeem Rinis. Het gaat om het doorspelen van gegevens over mensen die zich op grond van een uitkering bij een ziekenfonds moeten verzekeren.
Zorgkantoren volgen VGZ
Een aantal zorgkantoren hebben hun nieuwe websites direct afgeleid van de site van de VGZ-zorgkantoren. “Hiermee maken wij onze, door het ministerie van VWS toebedeelde, rol van koploper in de AWBZ-zorg meer dan waar”, zegt VGZ. Met de samenwerking kan zo’n e400.000 worden bespaard.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.