nieuws

Zilveren Kruis stopt met tennis

Archief

Zilveren Kruis stopt als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond.

“We gaan ons in de toekomst qua sponsoring richten op vernieuwende projecten in de zorg”, aldus Zilveren Kruis. Het huidige sponsorcontract met de tennisbond, gestart in 1995, loopt tot december van dit jaar. Zilveren Kruis is onder meer naamgever van het Davis- en Fed Cup Team, van Jong Oranje en van het Straattennis voor de jeugd.
Zilveren Kruis kwalificeert de samenwerking als “voor beide partijen opbouwend”. De verzekeraar heeft de eigen naamsbekendheid flink vergroot en denkt een bijdrage te hebben geleverd aan de ontwikkelen van de tennissport in het algemeen en die van het toptennis in het bijzonder. Zilveren Kruis blijft wellicht nog wel sponsor van het rolstoeltennis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.