nieuws

Zilveren Kruis lanceert Conti-Nú-Reisverzekering

Archief

Zilveren Kruis heeft de Conti-Nú-Reisverzekering op de markt gebracht. De doorlopende reispolis kent een uitgebreide dekking. Aanvragen die binnen twee weken worden ingestuurd, worden beloond met 5% premiekorting.

De Conti-Nú-reisverzekering kent een werelddekking en omvat vergoedingen voor bagage tot maximaal f 7.500 per persoon, of f 25.000 per gezin. Onder meer zijn foto-, film- en video-apparatuur gedekt tot f 1.500 per persoon, c.q. f 3.000 per polis. Het eigen risico bedraagt f 150 per gebeurtenis.
De dekking voor geneeskundige kosten is aanvullend op de ziektekosten- of ziekenfondsverzekering. De kosten voor spoedeisende tandheelkundige hulp in het buitenland zijn gedekt tot maximaal f 750.
Overige dekkingen
Standaard meeverzekerd zijn verder: -blijvende invaliditeit (maximaal f 100.000 tot 70 jaar, of f 15.000 na 70 jaar) en overlijden (f 25.000, of f 15.000 indien jonger dan 16 jaar of ouder dan 70 jaar) na ongeval, -wintersportrisico, -vervangend vervoer (tot f 200 per dag met maximum van f 5.000), en vervangend verblijf, -repatriëring, inclusief overkomst van maximaal twee ‘achterblijvers’ indien verzekerde alleen rondreizend ernstig ziek wordt, -gratis hulpverlening alarmcentrale EuroCross.
Geld en cheques kunnen worden meeverzekerd tegen een toeslag van f 2,50 per maand.
De maandpremie voor de doorlopende reispolis van Zilveren Kruis bedraagt f 10 voor alleenstaanden, f 17,50 voor tweeverdieners (zonder kinderen), en f 27,50 voor gezinnen met kinderen. De polis loopt een jaar, en kent geen opzegtermijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.