nieuws

Zilveren Kruis komt met Top-sportpakket

Archief

Achmea en NOC-NSF bieden A-topsporters een medisch Topsportpakket. Het pakket bestaat uit een uitgebreid medisch onderzoek, bloedonderzoek, prestatiediagnostiek, blessureconsult en sportfysiotherapie. 

Achmea ziet het pakket als een unieke en noodzakelijke aanvulling op de toekomstige basisverzekering. Uit onderzoek is onder meer gebleken dat de zorgverzekering onvoldoende de sportmedische behoefte van de topsporter dekt. Het is niet noodzakelijk dat de ziektekostenverzekering eveneens bij Achmea is gesloten.
De verzekeraar verwacht door de ervaring met het sportmedisch pakket inzicht te krijgen in de sportgerelateerde problemen in verband met gezondheid en preventie. “Wij hopen hier lering uit te trekken voor alle sportbeoefenaren”, aldus Achmea.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.