nieuws

Zilveren Kruis, Groene Land en PWZ samen in reclame

Archief

De Achmea labels Zilveren Kruis,  Groene Land en PWZ hebben een nieuwe reclamecampagne gelanceerd met de pay-off:  Je eerste zorg is je gezondheid. In de campagne relateren de merken van Achmea Zorg hun visie op zorgverzekeren aan de (toekomstige) veranderingen op het gebied van zorg en zorgfinanciering. 

“De rode draad in deze campagne is wat volgens de zorgmerken een goede zorgverzekering en zorgverzekeraar is”, aldus Achmea. Volgens de labels staat een goede zorgverzekeraar voor: kwalitatieve zorg, sympathieke en efficiënte dienstverlening en objectieve informatievoorziening . 
De campagne is multimediaal: televisie- en radiocommercials, internetactiviteiten en allerlei andere communicatiemiddelen. Het thema is: ‘Er kan ons allemaal iets overkomen, en dan kan je maar beter goed nadenken bij wie je je laat verzekeren’.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.