nieuws

Ziektekostenpoot Levob nu van Rijnmond De portefeuille van Levob Gezondheidszorg is overgedragen aan Rijnmond.

Archief

Vorig jaar deelde Levob mee het ziektekostenbedrijf te gaan afstoten aan Rijnmond. Inmiddels heeft de Nederlandse Mededingingsautoriteit geoordeeld dat voor de overdracht geen vergunning nodig is. De aandelen zijn onlangs overgedragen aan DKV (Keulen) het moederbedrijf van Rijnmond. Met het oog op employee benefits voert Levob nu onder eigen label collectieve ziektekostenproducten van Rijnmond. Voor gemengde collectiviteiten wordt gebruik gemaakt van Nederzorg, het ziekenfonds van DKV-dochter NVS.

Levob Gezondheidszorgverzekering had 40.000 verzekerden plus 3.000 aanvullende verzekerden en een bruto-omzet van f 71 mln. Rijnmond heeft 60.000 ziektekostenverzekerden en had vorig jaar een omzet van f 100 mln. Rijnmond, NVS en Nederzorg zijn kortgeleden onder de nieuwe holding DKV Nederland gebracht (zie AM 6, pag. 4).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.