nieuws

Ziektekosten Independer: minder kijkers, meer kopers

Archief

Internetvergelijker en -tussenpersoon Independer heeft de afgelopen maanden 74% minder bezoekers gekregen die op zoek waren naar een ziektekostenverzekering dan in dezelfde periode rond de jaarwisseling 2005/2006

De recente bezoekers, waren echter meer geneigd tot kopen. Ze vroegen relatief veel meer offertes aan: het aantal aangevraagde offertes was 42% van het aantal van vorig jaar. De offertes werden ruim twee keer zo vaak omgezet in een polis. Ondanks 74% minder bezoekers sloot Independer uiteindelijk toch 50% meer nieuwe ziektepolissen dan vorig jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.