nieuws

Ziekenfonds Surplus (NVS) kan van start

Archief

De Ziekenfondsraad laat minister Borst weten, dat het ziekenfonds Surplus voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Surplus is opgericht door de NVS-groep, die (net als Rijnmond) dochter is van de Duitse DKV.

De oprichting van een eigen ziekenfonds door NVS is een gevolg van het verbreken van de samenwerking van NVS met het Deventer ziekenfonds Salland. Surplus moet per 1 juli van start gaan. Voor de administratieve uitvoering heeft Surplus een driejarig contract gesloten met de Groningse zorgverzekeraar RZG.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.