nieuws

Ziekenfonds ‘Op weg naar Pro-Life’ van start gegaan

Archief

Het ziekenfonds ‘Op weg naar Pro-Life’, dat streeft naar het bieden van verzekeringsdekkingen die genormeerd zijn naar Bijbelse beginselen, is na een maandenlange voorbereiding daadwerkelijk van start gegaan.

“De eerste honderden verzekerden hebben zich reeds aangemeld”, bericht directeur W.C. Gorissen, voormalig topman van UAP Zorg.
Pro-Life zegt extra aandacht te besteden aan de zorginkoop. Voor een premie van enkele guldens per maand wordt een aanvullend pakket geboden “dat volledig is afgestemd op de wensen van de doelgroep”. Genoemd worden o.m. aanvulling op de kraamzorguitkering, een uitgebreid kraampakket en gezinszorg. Tevens is er de mogelijkheid dit pakket aan te vullen met een tandartsdekking. De al jaren bestaande particuliere Pro-Lifepolis telt momenteel bijna 15.000 verzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.